Bilder ifrån helgen.

Fredas:

Hur lyckades dem ?
Haha söta tjejer.




Nathalie och jag i Göteborg



Trök

Känner mig sjuk.. Fryser och är förkyld och är heeelt död.



Sitter och lyssnar på lite låtar bland annat den låten jag länkat här under. Den är så fin får rysningar i hela kroppen när jag lyssnar på den.
http://www.youtube.com/watch?v=5jRIuCCqh6I



Tar nog en promenad till min syster sen , förmodligtvis så sover jag nog där också. Ikväll måste ni gå in på min blogg igen för då vill jag ha lite tips utav er med en sak :).

En vacker bild på som jag tagit på min vackra syster:


<3

FINLAND

Idag så bokade vi vår klassresa!. Det blev fest kryssning till Finland som är den 18 till 20 oktober. Åhh längtar jätte mycket. Ska bli så kul specilt med vår underbara klass. På båten så finns det flera barer shopping kareoke och mycket mer. Kan det bli bättre?

Ah det kan det för två dagar efter kryssningen drar jag och Martina till Stockholm festar, shoppar träffar kompisar och är där några dagar.

Efter Stockholm så blir det praktik i tre veckor ska praktisera på Lindex i Skövde ska blir riktigt kul det med. Så nu får gärna dagarna rulla på fort.

 






åker till Julia

Åker till Julia nu. För vi har en massa skvaller att tjöta om ;). Vi ska även skruva ihop hennes nya bord, undra hur det kommer gå? haha.

Jönköping och Gbg!

Oj , blev ingen uppdatering igår alls kanske för att jag endast var hemma 45 min på hela dagen.

Lördag :

Gick upp halv 8 för att jag , Mamma och Julia skulle till Jönköping. Kollade i affärer men jag hade så fruktansvärt ont i min mage så det första vi fick göra var att gå till apoteket köpa alvedon. Men som tur som va så gick det över efter en lång stund. Sedan blev det IKEA , jätte kul faktiskt gick runt med Julia som köpte en massa massa saker till sin lägenhet.

När jag kom hem ifrån Jönköping så var det bara att fixa till sig lite snabbt eller med andra ord väldigt snabbt. För jag skulle till Göteborg med Nathalie. Vi hade sjukt trevligt i Göteborg drog till ett cafe som heter Aladin där man röker vattenpipa. Träffade en massa folk , och även folk man inte träffat på ett bra tag så det var rikitigt kul faktikst. Drog till Donken och hoppade på tåget hem som gick halv ett. Var helt död på tåget sov hela resan SKÖÖÖNT!. Skulle sova hos Nathalie eftersom hon är själv hemma men det blev inget sovande för oss när vi kom hem klockan tre . Då hade Nathalie snackat med hennes kompis så han och hans kompis kom vid halv fyra ungefär . Hade skit trevligt . Lyssnade på musik umgicks och drack en väldans massa kaffe!.

När klockan var nio i morses så gick jag och Nathalie och lade oss. Vaknade ganska nyss och är fortfarande väldigt trött.


Pusspuss!


Skoooor

Ganska smal och hög klack men hur läckra som helst!




Stövlarna , inte så bra bild med dem e svarta liten klack spännen och nitar!


PARTY

Någon mer än jag som blir riktigt party sugen när jag hör den här låten? http://www.youtube.com/watch?v=fQop3CBekDk

Friday

Idag i skolan sjöng alla treor studentsången i cafeterian. Underbart känner redan att man börjar med student grejer och sånt. Slutade klockan tolv idag kom hem och var skit seg , neh då ska man ju ställa sig och laga mat det är ju klart just den dan när man verkligen inte orkar. Men blev iallaf wook och nudlar yammi!.

Idag ska jag till Skövde med Nathalie och bocken. Tänkte ta det lite lungt idag för i morgon ska jag upp tidigt :'(.

Har även köpt två nya skor kan slänga upp en bild på dem sen om jag nu hinner.

PUSS!!!


Ny Design

Ändrade min design idag. Fick bli en mörk och höstig design. Blev faktiskt ganska nöjd iallafall att ha ett tag.

LEDIG

Japp Idag är det studiedag så vi är lediga. Riktigt skönt. Idag ska jag bara ta det lugnt. Börja lite med mitt projektarbete kanske. Ska även ringa Martina så vi kan boka våra biljetter till Stockholm. Åker dit den 23 oktober!


Grattis Sebbe!

Har inte uppadaterat här på ett tag nu haft fullt upp. Igår så fyllde Jennies pojkvän Sebbe 27 år så det skulle ju såklart firas. Vi ringde till Amil och frågade om vi kunde va hos han och det var okej han fixade alkohol och jag och jennie gjort världens godaste tårta mummms. Det blev en väldigt trevlig kväll med mycket trevligt sällskap.


Godmorgon

Godmogon sovit gott?. Det har iallafall jag gjort vaknade rätt pigg också som tur som va. Nu ska jag snart knalla ner till skolan. Har streetdance nu på morgonen känns faktiskt inte så lockande direkt.

Men nu måste jag kila :)  bye!

Åkte till axvall

Vaknade idag utav att Julia ringde klockan tolv!!. Skulle inte varit fel att sova några timmar till eftersom jag somnade väldigt sent i natt fyra typ. Åkte till julia i axvall runt tre för att hälsa på och även lämna hennes fritidskort. När jag kom till Julia så tog vi ut två fotöljer på hennes balkong satt där ett tag och tjötade lite. Efter det kollade vi på en film som heter seven pounds med will smith, och den var sjukt bra . Grät i stora floder i slutet av filmen, Julia bara satt och skratta åt mig. menmen en film ni verkligen borde se.


Lördag

I går var jag ju i Lidköping med Sandra. När jag kom hem så smsade Julia och hon ville komma till mig en stund innan hon skulle börja jobba. Så vi tog det lungt satte oss ute hos mig lite. Efter hon hade gått så kom Martina för att vi skulle åka till skövde. När vi var på pims i skövde så kom Andrea och höll oss sällskap. Andrea satt och drack  lite , martina tog en te och jag en latte med vaniljsmak mums. Efter vi suttit där ett tag så drog vi till Jennie och alla killar som satt och drack lite. Blev en väldigt trevlig kväll.


Bilder ifrån i fredas

Fredas myset!fredas myset!Fredas myset!

Tack för en ritkigt trevlig kväll i fredas. Sån hära kvällar borde göras oftare vin , godis och en massa tjej snack.

HAHAHA

Haha just det kom på precis att jag lovade lägga ut denna bild på mig här , den är sjukt gammal och det är på min kompis fördelsedagsfest på sommarland. Så varsegod Martina ;)




Tycker jag ser riktigt tuff ut faktiskt!!


Lidköping

Gick upp klockan halv tio idag bara för att jag skulle hänga med Sandra till Lidköping och hitta någon party top till henne. Trodde jag skulle vara helt död i morses men när jag vakna upp var jag riktigt pigg. Beror nog på att det inte blev som himlans sent igår ändå. Sandra kom och hämtade upp mig på parkeringen vid halv  elva. Jag hittat två mysiga stickade tröjor och en halsduk och Sandra hittade en party topp som tur som va.

Idag ska jag nog åka till Skövde ta en fika med Martina och kanske Andrea, mys. Vi är nog dom ända i hela Skara som inte ska ut idag. Det är oktoberfesten här i Skara som är väldigt stort så alla som är 18+ idag är nog ute. Men nu är det fakitskt inte långt kvar tills jag fyller 18 det är tre månader kvar skönt!. Just det ska träffa Julia nu en snabbis innan hon börjar jobba , hon ska servera på oktoberfesten idag tror jag det var.

Har bilder både från igår och idag som jag måsste lägga in lite senare.Men nu får ni nöja er med en riktigt gammal bild på mig och Sandra


PANIK

AAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH, får panik här hemma. Speciellt när man är själv med pappa under samma tag. Han är så trög i bland. Menmen. Snart kommer mina sötnosar hem hit så ska vi mysa till det. Så nu blir det till att lacka på sminket lite fort.

Bilder kommer troligtvis in ikväll beror på hur sent mina tjejer drar.

Ciao


Äntligen skaffat mig en blogg!

Har iofs haft bloggen väldigt länge men har aldrig varit inne på den konstigt nog. Har bett Ewelina och Martina att fixa den men har inte blivit av. Så nu fixade jag den lite i allafall att ha så länge tills jag ska göra den lite snyggare!.

Idag är det fredag och jag känner inte för att göra något speciellt hade lite planer med Julia att laga mat i hennes nya lägenhet , men tyvär så är hon väldigt tråkig idag. Men Sandra och Martina var lite sugna på att hitta på något ikväll , så vi satt och funderade och tyckte det skulle vara perfekt med lite vitt vin och en massa godis.


RSS 2.0