GÖTEBORG

Nu sitter jag här har precis fixat mig. Ska till Göteborg med Nathalie , Andrea och Martina . Vi ska äta på någon mysig restaurang och bara ha en trevlig tjejkväll!

 


Blond eller mörkhårig?

Känner att jag saknar lite min mörka hår, men vet inte riktigt vad som jag passar bäst i? tänkte lägga ut lite bilder som blond och brunett , så vore snällt om ni kommentera vad ni tycker . Går även kommentera anonymt.


Mörkbrunt?                                            








Ljusare brunt?

Blont?




Lidköping med Bocken!

Åkte till Lidköping och träffade min sötnos Martina. tog en kaffe på ett mysigt litet fik och prata o pratade, vi hade ju inte träffats på två dagar, så vi hade ju mycket att skvallra om , haha.

Nu sitter vi här hemma hos mig försköker komma  på något att göra , vi är ju så rastlösa och det är ju trots allt lov . Men vad ska man göra ikväll då? , vi är lite inne på bio och ta det lugnt men vi får se vart kvällen bär av. :)

Bilder ifrån kryssningen

Vaknade typ halv tio idag . Beror nog på att jag somnade rätt tidigt igår , somande ungefär runt nio på kvällen. Men det var skönt.


Tänkte lägga ut lite bilder på mig och Martina ifrån kryssningen:



På bussen till Stockoholm stannade vi i örebro då hittade jag och Martina
en rolig aoutumat som trckte ut nyckelringar.



Jag och Martina på båten till Finland, vi hade fixat oss för kvällen.


ingen aning om vad jag gör riktigt, haha.



Jag och Martina i , hytten.


Klart vi alla i vår hytt köpte likadana muggar . Dem fylldes med öl på kvällen.

 


Sista kvällen , alla var rätt sega men efter mat&öl/vin buffen så mådde vi
rätt bra ;)!



På hemvägen köpte vi mig oss lite cigg, så vi kunde klara oss ett tag.




Mer bilder kommer in lite senare , men alla mina andra klasskompisar som var med på kryssningen måste godkänna bilder jag lägger ut på dem.


GÖTEBORG

Kom nygligen hem ifrån en mycket trevlig och lång dag i Göteborg. Åkte dit vid nio i morses med Martina,Vanessa och Sandra. Hittade en jacka och en halsduk det var behövligt. Men vi kollade inte så mycket i affärer risk för att man hittar lite för mycket då. God mat blev det också. Blev lite chockad för mitt i "ruschen" i Göteborg träffar jag några kill kompisar som jag inte träffat på hur långt tid som helst , men det var ritkigt trevligt att se dem.


Ne nu ska jag kila till soffan , och kolla på tv med mamma & Pappa.

Videosamtal med Bocken!

Jag och Martina har inget för oss så vi har på camen på msn och har ett videosamtal, skit soj. Så martina fick vara med mig när jag gjorde två mackor till pizzaaaa! , så hon printade det mesta jag gjorde och gjorde denna snygga bild:



Svin gott blev det . macka , ketchup , pizza krydda , smält vitlöksmör och smält ost:D.


Nu  kommer bocken och Vanessa till mig om ungefär en timma , ingen aning vad vi ska göra antingen blire party , myskväll eller sköve?.


Ne nu ska jag forsätta äta mina goda pizza mackor, CIAO!

Julia kommer till Skara snart!

Snart kommer Julia till mig. Då ska jag mamma , julia och pappa äta lite god mat. Sen drar nog jag och julia ner till stan och hyr någon film och myser med lite godis till.

Just det fick precis ett sms av mamma där hon skrev att mina glasögon har kommit.
Var hos optikern förra veckan , och där resultatet blev att jag behövde glasögon dock inte hela tiden utan mer när jag läser,kör bil osv. Men dem jag valde var faktiskt helt OK. Har haft glasögon förut när jag var lite minder men tyckte inte dem var fina vilket gjorde att jag inte trvides i dem så andvände dem nästan aldrig .

Har kollat på tv hela dagen och inte gjort ett skit , men rätt skönt det också ibland tycker jag faktiskt.
Jo har också suttit och deppat för idag skulle jag och Martina egentligen åkt till Stockholm.... Är så besviken på att det inte blev av. Men jag och Martina kommer säkert hitta på en massa annat kul att göra.


Snyggingen Julia på bild!


Lediga idag! :)

Idag är vi ledia och det var väl tur det , eftersom vi var ute på vatra igår. Var vädligt trevligt , bra personer , och mycket bra musik.

Vaknade kvart i två idag. Skönt att sovit ut lite . Idag blir det nog en ganska lugn dag skulle jag tippa på. Blivit likte mycket festande. Kom ju hem ifrån kryssningen i tisdas. Men det kommer jag berätta mer om lite senare när jag samt lägger in bilder på det också.

Nu har jag inget mer att skriva så jag får uppdatera lite senare istället!

"ALDRIG MER FESTA PÅ EN TORSDA"

Ja sist jag och min kära Martina var på vatra så sa vi "ALDRIG MER FESTA PÅ EN TORSDA" men så blev det icke satt och fika igår med Martina och Andrea drog in på vatra för att bara ta EN cider, Andrea drog och vi var kvar köpte lite mer och hade verkligen jätte skoj. Men som det brukar låta , hur fan ska vi komma hem?. Men det löste sig Martina fick offra en dejt för skjuts skit bra , han var generös snäll kille gav oss öl och skjuts trots att han inte kände oss och i hopp om att vi gav rätt numer haha. Ne det kanske var lite hårt men han fick faktiskt bensinpengar också.
Kom hem till mig Martina sov hos mig och vi somna mycket fort. Nu sitter vi i skolan har sovit tre timma sköööönt. Huvudet snurrar och ser suddigt , skit bra eftersom man ska till optikern direkt efter skolan på synundersökning. Men det löser ju säg säker.
Nu ska vi på teatern med klassen , så om jag har tur så somnar jag några timmar då.
Måste även säga grattis till Ewelina som fick körkort igår!!!!!
CIAO!

Holaaaa!

har varit så fruktansvärt rastlös idag så jag frågade till och med pappa vart det behövdes städas , så nu har jag städat lite här hemma , och Martina kommer nog till mig nu närsomhelt sweet.

Nu är det inte alls långt kvar tills söndag och då dara vi på fest kryssing till Finland längtar ihjäl mig. Vi ska bada bubbelpool ,sjunga kareoke, dricka, äta god mat,  kollar runt lite i Finland!!!

Ni kan ju defenitivt räkna med att min kamera är med för jag ska ta tusen bilder , på allt och alla!!


Skövde

Sitter här vi datorn och väntar på att jag ska gå till bussen. Ska träffa Jennie och snacka ut lite , kan behövas ibland :).


Tog en bild med camen precis. Syns att jag ser rätt uttråkad ut jao!

Godnatt babe!

Kom nygligen hem ifrån Julia ny slingad ihåret. Det gjorde så fruktansvärt ont när julia slinga mig, höll på att dö. Men nu ska jag snart lägga mig i min nya säng som kom idag, skööönt!.

Börjar elva imorgon riktigt gött med sovmorgon. Men ställer nog klockan på nio ändå , rätt gött vara själv på morgonen lyssna på musik och pyssla lite med sig själv.


Skolan

Nu sitter jag i skolan och väntar på att streetdansen ska börja. Har typ rast i tre timmar inte direkt så roligt.
Slutar kvart över två , då ska jag hem jobba med projektarbetet. Börjar få lite panik för jag vet inte riktigt hur jag ska få alla mina hundra timmar. Det känns inte som mitt arbete kommer ta så lång tid. Ska bygga en lägenhet och göra lite mer grejer.
Efter jag jobbat med det ska jag hem till Julia för hon ska färga mitt hår , börjar nämligen få lite för mycket utväxt och det är ju inte så snyggt direkt.
Men nu så måste jag kila!

Hemma

Kom precis hem ifrån Skövde efter en mysig fika med Emma,Malott och Martina.
Nu har jag tänkt att tända lite ljus , sätta på skön musik lägga datorn på magen
och kolla på andra avenyn.

Lekte med camen



Jag och bocken lekte lite med kamera wihooooooooo..Ne nu ska vi åka till Skövde med Malott som fick körkort idag , grattis!!!


Min mobil fungerar inte..

Godmorgon
nu har jag vaknat efter att kommit hem väldigt sent igår. Drack igår med lite kompisar som man inte träffat på ett tag, tyvär slutade det inte riktigt som planerat tråkigt nog.


Min mobil har inte fungerat på hela dagen igår för er som har försökt få tag i mig. Ber även om ursäkt till er som jag sagt att jag skulle höra av mig till och inte kunnat gjort.


Nu ska jag äta lite flingor och youhgurt, ha det bra så länge! :).


Kom precis hem ifrån skolan...

Kom precis hem ifrån skolan och är jätte trött. Sov hos Ida i natt och det blev lite sent för att jag inte fick sova för henne!!!!!. Gick upp halv sju och var helt död. kom till skolan drack lite kaffe och blev genast piggare.

vet inte riktigt hur kvällen ser ut?. Skulle vara lite folk i Julia's lägenhet kanske , men hon  mår inte riktigt så bra idag så får se lite hur det blir. Just det ska på kalas idag också. Min käraste mormor fyller 61.

Hepp men nu ska jag söva lite , så jag orkar med dagen/kvällen.


En bild på mig och Ida!



Viiiin!

Nu ska jag och Jennie köpa lite vin(det är ju trots allt lill-lördag idag) och mysa till det rejält. Har ju sovmorgon i morn som tur som va.
Måste säga att Jennie är sjukt seg på att fixa sig och Julia som klagar på mig.


En sommrig ,gammal bild på mig och Jennie <3



Porrbilder!

Idag höjdes min statsitik vääääldigt mycket, och varför kan ni ju fråga Martina Bock som skriver att jag har porrbilder på min sida riktigt bra faktiskt you gooo girl!



Hemma hos Jennie

Sitter hemma hos Jennie nu , kollar på tv och dricker te , och tjötar lite. Vi har varit i stan lite och kollat på Sebbes nya lägenhet , riktigt fin . Men tyvär inte klar på långa vägar.

Men nu så ska jag och Jennie ut
CIAO

SEX OCH KÄRLEK

FRÅGA JULIA
Ni kan fråga henne allt om SEX OCH KÄRLEK hon besvara alla frågor
RING: 073-8415899



Hon förväntar sig många samtal och frågor!

Godmorgon

Nu sitter jag här i  mitt kök med Martina och dricker kaffe och lyssnar på musik ska snart börja fixa mig så ska vi börja gå till skolan snart.

Grattis till Nathalie som fyller 17 år idag. Tråkigt att vi inte snackar , för detta är en riktigt löjlig sak att riva upp jord och himmel för. Tråkigt att du inte hört av dig och pratat med mig.

Mitt och Martinas barn i framtiden cute haaa? ;)


Sova

Ne nu måste jag faktiskt sova , det är ju en dag i morgon också!.

Godnatt
Puss & Kram


läskigt

http://existenz.se/out.php?id=17180

Gå in på länke tryck på play , tänk på en kändis och svara på frågorn sjukt läskigt.

Jennie Vattulainen

Saknar min söta tös Jennie, verkligen jätte mycket. Men i morgon ska vi träffas , längtar redan :D.


En fin bild på mig och Jennie en dag i sommras då vi var och badade i skultorp.


Kom precis hem

Kom precis hem efter att varit i Skövde och fikat med Julia,Martina,Malott riktigt söta tjejer det.
Satt på uteservering med en massa filtar , kaffe och nachos. Kom förbi en stor vit limousin , dem som åkte frågade om vi ville åka med . Men det vågade vi inte.. Dem var varken nyktra eller unga , så NEJTACK. 




Godnatt!



Amor Vincit Omnia


vill vakna upp ur denna mardröm

fika

Har precis tagit en dusch. Och nu sitter jag här med Julia ska sminka och fixa oss lite för nu ska vi mot Skövde med Malott och Martina och ta en mysig kvällsfika.¨



Skolan

Sitter i skolan och är helt slut efter streetdansen vi hade fyyyyys och det var sjukt jobbigt och tänk er träningsvärk på det! fyfan.
Nu ska jag knalla hemåt ifrån skolan. Får se lite vad som händer idag om jag ens orkar göra något.

Hemma hos flos

Varit med Julia idag , fyfan vad roligt vi hade. Märktes att vi inte träffats på ett tag. Det var super kul.


Sitter hemma hos Idas mamma nu och kollar på hollywood fruar , rätt sjukt pogram om jag får säga det själv. Snart ska vi bege oss hem till Idas lägenhet ska sova där så nu kommer det bli en massa te och tjöt!

PUSS!

han är våldtäcktsman! (dodo dodo)

kära läsare!
idag är det elins snyggaste/sexigaste och bästaste vän som skriver.
tänkte göra ett litet gästboksinlägg här på bloggen! :)
stockholmsresan börjar äntligen närma sig och vi är taggade, som fan!
god dryck, trevliga människor (snygga killar) och massa shopping.. jodå, stockholm
lär bli bäst!
påtal om fest hade jag och elin en riktigt trevlig afton på vatra häromdan, vilket ni säkert
redan vet. dock fanns det ju tyvärr två såkallade vänner som gjorde allt för att förstöra
våran fina kväll (vilket dom inte lyckades med) better luck next time!
dags o kila, lektion!
xoxo bocken med stocken

?

skriv inte att du älskar mig. Gör man så mot någon man älskar?. Sen säga att jag har gjort fel haha är det här ett skämt eller?.
Att lämna oss ute klockan tre på natten, för att ni skulle slagga hos två sliskiga killar , nej det är inte så man gör mot någon man älskar.


Promenad

Nu ska jag ut och gå en liten promenad här i Skara med Felix det ska bli trevligt inte träffats på ett tag nu. Så nu måste jag slänga på mig lite kläder bara sen kilar jag. ska kanske träffa Julia sen lite senare mys.



Riktigt trött på folk som spelar något , skyller på andra.Sen att folk är såpass gammla och inte ens kan snacka ha en konversation.Det är ju fan lågstadsnivå på det.


fuck you right back!..


Söndag!

Idag var det planerat att jag och maria ska träna. Men skulle tippa på att det inte blir så Jag är seg och Maria är nog rätt bakis. Så idag blir det nog en massa slapp framför tvn!.


Jag och Maria



Men nu jävlar ska vi ta tag i träningen i veckan!!!!


Aldrig mer dricka på en torsdag!

Torsdags:
Var med Nathalie , Andrea och Martina vi satt och fika och efter det mötte vi upp Jennie drog in på vatra satte oss drack lite.´Väntade tills klockan blev tio då vin , öl och cider skulle kosta 30 kr i baren eftersom det var "galen torsdas kväll". Det var skit lite folk men vi hade lika kul för det dansade loss på dansgolvet drack , drack och drack lite till. Sen ville dem som jobbade där att vi skulle locka till oss folk och det gjorde vi kom nog kanske mer en 30 pers ett tag så dem blev så glada så dem kom ut med en stoor skål till oss med en massa shottar i .  Ja efter det måde väll vi inte så vidare bra. Kom på att vi missade bussen? och alla skulle sova hos Nathalie illa. När vi kom ut ifrån vatra så ville Nathalie och Andrea sova hos några i Falköping med det vägrade jag och martina blev lite tjaffs slutade med att nathalie och andrea drog och sov någonstan och jag och martina började få lite panik. Men vi drog upp till Amil och sov var ändå endel folk som sov där. Men jag och Martina sov inte en blund.. Så när klockan var 8 ja då drog vi till skolan, det var nog det värsta jag gjort. Var fortfarande påverkade i skolan såg ut som fan , rödsprängda ögon pga ingen sömn herregud. Men men sen fick jag komma hem till min sköna säng vaknade klockan sex på kvällen riktigt skönt.


Martina kom till mig när jag hade vakna  vi drog ner till stan för att hälsa på Simon och Andreas som var  nere i bowlinghallen. Då åkte Philip förbi oss och sa att vi kunde dra med på fest ja  och det gjorde vi . Har aldrig varit så chockad som jag var när vi kom det var små tjejer som inte kunde stå på bena och ja herregud dem flesta låg liksom på golvet ? vad händer med dagens ungdomar?.Dem var verkligen små!!!.
Sen så sov jag hos en tjejkompis som jag inte träffat på ett tag pga olika andledningar. Var trevlligt fakitkst pratade ut lite och drack lite vin m,m.

Godmorgon sötisar!

Bad ju er gå in på min blogg igår kväll för jag vill ha lite tips. Men blev ändrade planer igår kväll. Men ska försöka lägga in de inlägget ikväll.


Sitter hemma har precis duschat och smörjat in anisktet men ansisktmask. Börjar inte förens elva idag . Vaknade sjukt tidigt idag. Massa som ringt mig , börjar bli lite orolig fick en samtal klockan fyra i morses som jag missade. Sen någon som ringt hem men har missat att svara där med. Men men. Gick upp klockan 8 i morses var jätte pigg då och kunde inte somna om. Men i bland är det skönt gå upp tidigt det också. Men nu ska jag koka lite kaffe och röka e fruktansvärt röksugen ( JAG SKA SLUTA) lovar.

Ciao , ha en trevlig dag!

 


RSS 2.0